Toekomstplan 2017

18 februari 2017
10:00 – 15:00 uur
Sporthal De Slagen, Waalwijk

Het Nationaal Team. Misschien heb je ze gezien, tijdens het Nederlands Kampioenschap NTSB van 22 januari jl.  Heb je ook zo genoten van hun mooie nieuwe routine?

Vorig jaar is het NT als 5e geëindigd in de finale van het Wereldkampioenschap. Een prachtige prestatie! Dit jaar zal het NT in actie komen op het Europees Kampioenschap in Italië en de International Cup wedstrijden in Kroatië. En vergeet de internationale wedstrijd van Almere niet!

Graag geven de leden van het NT je een kijkje achter de schermen. Ze laten je meemaken hoe hun training eruit ziet. Wat doen ze aan warming up. Hoe trainen ze op tricks. Welke oefeningen doen ze om zo lenig en krachtig te worden. Ze geven je graag tips!

Wil je kennismaken met deze helden in onze sport en wil je dat ze jou een keertje uitleggen hoe die ene bijzondere trick die je hebt gezien nu precies gaat? Meld je dan snel aan!

Inschrijving

Je kunt je inschrijven voor deze dag door een mail te sturen naar info@ntsb.nl (onderwerp Toekomstplan 2017). Vermeld in je mail je naam, je e-mailadres, de naam van je vereniging en de naam van je coach en - indien beschikbaar - je lidmaatschapsnummer.

De kosten bedragen € 17,50 voor leden van NTSB en leden van KNMO.

Niet leden betalen € 22,50.

Programma

De dag duurt van 10:00 tot 15:00 uur en is verdeeld in 4 blokken. In de blokken 1, 2 en 3 zullen de volgende onderwerpen aan bod komen: lichaam, rolls en contactmateriaal. Er zal op verschillende niveaus worden gewerkt.

In blok 4 zal alles wat je in de eerdere blokken hebt meegekregen op een leuke manier samenkomen. Hoe? Daar doen de leden van het NT nog een beetje geheimzinnig over. Maar leuk wordt het zeker!

Deze dag is vooral bedoeld voor sporters en is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Maar ook coaches zijn van harte uitgenodigd. Aspirant- en licentiecoaches van de NTSB en coaches van de KNMO zijn geen inschrijfgeld verschuldigd. Maar wel graag even aanmelden!

Klik hier voor de uitnodiging

 

Internationale wedstrijd Almere

Op 17 en 18 juni vindt de internationale wedstrijd plaats in Almere. Een wedstrijd voor elk niveau uit elk land!

Uiteraard wil je deze kans niet missen. Schrijf je nu in door dit formulier in te vullen en op te sturen naar competition2017@ntsb.nl.

 

 

 

Nieuws 

Nieuwsbericht 01-11-2016

De regels die gelden om te kunnen deelnemen aan internationale evenementen zijn veranderd. De wijzigingen richten zich vooral op deelname aan de European Cup (EC – in oneven jaren) en de International Cup (IC – in even jaren). De wijzigingen gaan direct in. Voor 2016 is dit ook van toepassing op de Grand Prix. Dit evenement wordt voorafgaand aan de IC in Kroatië gehouden. Hieraan kunnen sporters van de NTSB en NBTA deelnemen. De selectieprocedure is gelijk aan die van de IC (zie hieronder). Tussen NTSB en NBTA is afgesproken dat iedere organisatie de helft van het aantal sporters dat voor Nederland mag deelnemen mag leveren. Meer informatie vind je terug in de nieuwsbrief.

***

Nieuws omtrent NK en internationale evenementen 16-12 klik hier

***